Looking For Anything Specific?

Λουτρακι Φωτια / Apologismos 3 020 Stremmata Ekapse H Fwtia Sto Loytraki Loutraki 365 - Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην περιοχή να παραμένουν ισχυροί.

Λουτρακι Φωτια / Apologismos 3 020 Stremmata Ekapse H Fwtia Sto Loytraki Loutraki 365 - Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην περιοχή να παραμένουν ισχυροί.. Συνεχίζει να μαίνεται και σήμερα (15/9) κυριακή, η φωτιά στο λουτράκι, με την πυροσβεστική να προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο.

Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Η φωτιά αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 600 μέτρα από το σπίτι μου. Νέες εικόνες από τη φωτιά. Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα, ωστόσο ήδη άρχισαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα, προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση με τον καλύτερο τρόπο. Η φωτιά εξελίσσεται σε δύσβατο σημείο, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Loytraki Synexizetai H Maxh Me Tis Floges Ypshlos Kindynos Pyrkagias Thn Kyriakh E8nos
Loytraki Synexizetai H Maxh Me Tis Floges Ypshlos Kindynos Pyrkagias Thn Kyriakh E8nos from www.ethnos.gr
Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής. Μεγάλη ωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19 μαΐου, στο λουτράκι, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καίγονται σπίτια. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο.

Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Μεγάλη ωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, 19 μαΐου, στο λουτράκι, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, καίγονται σπίτια. Η φωτιά εξελίσσεται σε δύσβατο σημείο, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ε/π. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Νέες εικόνες από τη φωτιά. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Στο λουτράκι, η φωτιά που ξέσπασε το σάββατο είναι σε εξέλιξη. Φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε στις 21:30 περίπου το βράδυ της πέμπτης 24 ιανουαρίου στη λέσχη αξιωματικών στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε στο χώρο της κουζίνας, την ώρα που ο μάγειρας ετοίμαζε τα φαγητά. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο.

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην πόλη. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Στο λουτράκι, η φωτιά που ξέσπασε το σάββατο είναι σε εξέλιξη. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Παραναλωμα σπιτια και νοικοκυρια πολιτων.

H Fwtia Sthn Kineta Plhsiazei Pros Alepoxwri Kai Loytraki Ekklhsh Gia Aima Xwra Toy Axwrhtoy
H Fwtia Sthn Kineta Plhsiazei Pros Alepoxwri Kai Loytraki Ekklhsh Gia Aima Xwra Toy Axwrhtoy from choratouaxoritou.gr
Στη μάχη της κατάσβεσης αεροσκάφη και ελικόπτερα. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Οικισμοί από το αλεποχώρι μέχρι τα. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής, αντιπύραρχο βασίλη. Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή στην περιοχή που δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής.

Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε στις 21:30 περίπου το βράδυ της πέμπτης 24 ιανουαρίου στη λέσχη αξιωματικών στο λουτράκι. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5) σε χορτολιβαδική έκταση και κάει σε δύσβατο σημείο. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά εξελίσσεται σε δύσβατο σημείο, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην πόλη. Οικισμοί από το αλεποχώρι μέχρι τα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Όπως μετέδωσε το open, η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι. Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε στο χώρο της κουζίνας, την ώρα που ο μάγειρας ετοίμαζε τα φαγητά. Παραναλωμα σπιτια και νοικοκυρια πολιτων. Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας.

Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 4 ε/π. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Fwtia Sto Loytraki Katoikoi Katebhkan Sth 8alassa To Neo Sxedio Ths Pyrosbestikhs Mainetai H Pyrkagia
Fwtia Sto Loytraki Katoikoi Katebhkan Sth 8alassa To Neo Sxedio Ths Pyrosbestikhs Mainetai H Pyrkagia from www.newsit.gr
Βαθρακογιάννης για φωτιά στον σχίνο & υποχρεωτικό εμβολιασμό εμακ. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Οι συνεχείς αναζωπυρώσεις, λόγω και των ισχυρών ανέμων, δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, που δίνουν μάχη με τις φλόγες και προετοιμάζονται για ένα δύσκολο βράδυ, ώστε να οριοθετήσουν τη φωτιά, που εκτείνεται. Τώρα η φωτιά είναι στον οικισμό παρασκευά και κατεβαίνει προς τα μέγαρα. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Στη μάχη της κατάσβεσης αεροσκάφη και ελικόπτερα. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5) σε χορτολιβαδική έκταση και κάει σε δύσβατο σημείο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής, αντιπύραρχο βασίλη.

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής για να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε στις 21:30 περίπου το βράδυ της πέμπτης 24 ιανουαρίου στη λέσχη αξιωματικών στο λουτράκι. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Η φωτιά εξελίσσεται σε δύσβατο σημείο, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Νέες εικόνες από τη φωτιά. Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε στο χώρο της κουζίνας, την ώρα που ο μάγειρας ετοίμαζε τα φαγητά. Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι εύκολα, ωστόσο ήδη άρχισαν τις ρίψεις τα εναέρια μέσα, προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση με τον καλύτερο τρόπο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Η φωτιά που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης (19/05) στον σχίνο κορινθίας και πλέον έχει φτάσει στο αλεποχώρι, έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό της αττικής, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στο λουτράκι που εκδηλώθηκε χθες και πήρε γρήγορα διαστάσεις. Όλες οι επιχειρήσεις στον χρυσό οδηγό λουτράκι. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится».

Posting Komentar

0 Komentar